Zodiacul chinezesc – Tigrul 2015 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 12 septembrie 2015

Zodiacul chinezesc – Tigrul 2015

Zodiacul chinezesc – Tigrul 2015


Anii Tigrului: 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998

Cei care se nasc in aceasta perioada sunt foarte neprevazuti. Ei sunt persoanele cele mai carismatice din intreg zodiacul. Sunt niste persoane foarte generoase si ambitioase. Le place foarte mult sa isi asume foarte multe riscuri si uneori au tendinta sa fie idealisti.Sunt capabili sa isi urmareasca foarte bine drumurile, fara ca cei din fata lor sa ii observe ca sunt imediat in spatele lor. Este foarte generos in momentul in care este nevoie sa isi daruiasca dragostea. Este foarte curajos si nimic nu il va putea face sa renunte la multele lui ambitii.


Este o persoana foarte vesela, ii plac foarte mult petrecerile si este capabil sa te faca sa razi foarte mult in momentul in care este langa tine. Este foarte cuceritor si este dispus sa depuna foarte multa energie pana in momentul in care reuseste sa isi atinga scopul pe care si l-a propus. Este foarte rapid in momentul in care este antrenat in ceva, insa problema lui este ca alearga foarte repede pe perioade scurte, insa acest lucru nu ii iese in momentul in care este nevoit sa alerge foarte mult. Este foarte neprevazut si nu trebuie sa il plangi prea mult in momentul in care cade, pentru ca este capabil sa isi revina foarte repede.



Dragoste

E posibil să aveţi parte de dezamăgiri amoroase, însă consolaţi-vă cu ideea că nimeni nu e perfect pe lume. Totuși, reţineţi că rutina și blazarea sunt inamicii iubirii. Îndrăzniţi să încercaţi lucruri noi în amor, să fiţi mai toleranţi. Cei încă singuri au ocazia acum să se așeze la casele lor, alături de o persoană inteligentă, excepţională. Fantezia vă va ajuta să menţineţi vie flacăra iubirii.



Carieră Vă veţi dovedi a fi luptători, dar veţi fi tentaţi să "săpaţi groapa altuia", ca să vă atingeți scopurile. Abţineţi-vă, ca să nu sfârșiţi după vorba zicalei. Dacă veţi fi comunicativi și adaptabili, vă veţi bucura de respect. Trebuie doar să vă doriți cu adevărat să fiți maleabili.Separaţi total viaţa profesională de cea familială și totul va merge ca pe roate
Sănătate Veţi fi mai energici, vă veţi simţi mai bine și veţi începe să obţineţi rezultate, dacă urmaţi diete. Respectaţi cu stricteţe regulile de igienă și încercaţi să nu consumaţi alcool în exces. Sunteţi ușor predispuși la indigestii și oboseală cronică, mai ales în timpul verii. Bani Niște sume de bani neașteptate, la început de an, vă vor da senzaţia că aveţi de unde cheltui în voie. Nu e deloc așa. Nu irosiţi banii, nu-i înstrăinaţi, căci veţi avea nevoie de ei mai mult ca oricând. Încercările de a obţine mai mult, prin jocuri de noroc sau păcălindu-i pe alţii, se pot termina urât.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook