Zodiacul chinezesc – Capra 2015 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 12 septembrie 2015

Zodiacul chinezesc – Capra 2015

Zodiacul chinezesc – Capra 2015


Anii Caprei: 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003;

Este persoana cea mai draguta din intreg horoscopul. Are un suflet bland si o sensibilitate de artist. Este foarte rafinat si destept si uraste violenta, certurile si conflictele de orice fel. Este foarte spontana, ii place foarte mult sa citeasca si sa invete.Are un gust foarte bun si maniere impecabile, o judecata foarte buna si o percepere foarte corecta a situatiilor si a persoanelor. Le place foarte mult pacea si sunt capabili sa faca foarte mult efort pentru a o mentine. Nu sunt deloc ambitiosi sau neciopliti in momentul in care sunt in societate. Capra este foarte interesata de felul in care gandesc si simt oamenii sin jurul ei. Sunt foarte umanitari si sunt gata sa schimbe mentalitatea tuturor datorita ambitiei de care dau dovada.


Sunt foarte fericiti in momentul in care au parte de frumusete si adevar. Ai o imaginatie foarte bogata si in general traiesc o viata foarte frumoasa. Sunt niste persoane foarte iertatoare si nu urmaresc sub nici un motiv razbunarea, evitand pe cat se poate problemele. Sunt foarte calme in momentul in care apare o problema si sunt capabile sa gaseasca intotdeauna cea mai buna solutie cand este nevoie. Au nevoie sa fie langa o persoana draguta care sa ii protejeze si de care sa le pese foarte mult. Este o persoana foarte senzuala si pe primul plan pentru ea este sexul. Are un foarte puternic magnetism sexul si de multe ori este tentat sa aiba foarte multe legaturi in acelasi timp. Persoanele care sunt in preajma lor pot invata foarte multe lucruri in ceea ce priveste atractia si seductia.


Dragoste

Veţi trece printr-un an mediocru din toate punctele de vedere. Cu toate astea, în amor, norocul e de partea voastră. Nu ezitaţi să fiţi voi înșivă. Poate că a venit momentul să faceţi un copil... Cuplurile stabile se bucură de clipe de vis, iar celibatarii nu zic nu ideii de iubire stabilă. Nu e exclus ca, pe la finele anului, să apară unele tensiuni. Cântăriţi bine situaţia și vedeţi dacă merită cu adevărat sau nu omul de lângă voi să faceţi compromisuri pentru el.



Carieră Sunt avantajaţi aceia dintre voi care lucrează în domeniul artelor, al creaţiei, muzicienii, cântăreţii, artiștii de orice fel. Veţi fi ocupaţi, dar cu folos. Menţineţi relaţii bune cu asociaţii și partenerii și veţi avea parte numai de succes. Spre iarnă, puteţi face salturi mari în viaţa profesională, numai dacă veţi fi cu adevărat orientaţi către rezultate. E posibil să vi se aprobe un credit așteptat.
Sănătate Încă de la începutul anului, apare riscul de infecţii. Chiar și o mică zgârietură poate creea probleme mari. Nu sunteţi feriţi nici bolile cu transmitere sexuală, așa că protecţia trebuie să fie pe primul plan. Aveţi grijă de inimă! O puteţi pune în pericol prin tot felul de excese. Pe la finele anului, e posibil să apară dureri de coloană și de stomac. Luaţi măsuri din vreme! Bani Stagnaţi din punct de vedere financiar. Toamna vă va aduce biletul către trenul avantajelor materiale pe termen lung.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook