Zodiacul chinezesc – Calul 2015 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 12 septembrie 2015

Zodiacul chinezesc – Calul 2015

Zodiacul chinezesc – Calul 2015


Anii Calului: 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002;

Persoanele care se nasc in aceasta perioada sunt foarte atente si prietenoase si au o fire foarte optimista. In general nu le place foarte mult sa se ascunda si poti fi sigur ca nu este genul de persoana care se preface. Pentru el nu exista prefacatorie si nu judeca niciodata pe nimeni.Au o natura foarte altruista si foarte mult bun simt, ceea ce ii face sa dea un exemplu foarte bun pentru toata lumea din jurul lor. Este foarte prietenos si gata sa se puna tot timpul la dispozitia persoanelor care au nevoie de un sprijin. Sunt practici si realisti si gata sa dea tot timpul un sfat la nevoie. Le place foarte mult sa vorbeasca si au un caracter foarte nobil.


Este o persoana de moda veche in ceea ce priveste principiile si pentru el sunt foarte importante onoarea, sinceritatea si loialitatea. Sunt foarte entuziasti in legatura cu atributiile lor si le place sa isi traiasca viata intr-un fel foarte original. Chiar daca in aparenta prefera foarte mult libertatea, in realitatea sunt foarte dependente de persoanele pe care le iubesc. Au un aspect de oameni foarte puternici, insa in interiorul sufletelor lor sunt de fapt niste persoane foarte timide. Le plac foarte mult glumele si apreciaza foarte mult persoanele cu simtul umorului. Sunt capabili sa conduca foarte bine si motiveaza foarte usor persoanle care sunt in jurul lor. Nu sunt capabili sa minta si nu exista nimic ascuns in actiunile lor. Sunt niste persoane sarmante si intelepte si au o inima de aur. Sunt gazde perfecte si sunt gata sa isi deschida usa pentru toti prietenii lor.


Dragoste

E anul furiei amoroase. Vă veţi implica în aventuri nebunești inutile, fără să vă intereseze nimic. Gândiţi-vă, totuși, că suntem animale la bază, dar evoluate, așa că nu trebuie să acţionaţi numai din instinct. Pentru celibatari, flirtul e cuvântul de ordine. Vă desfătaţi cu toate plăcerile vieţii, însă un pic de cumpătare nu strică, dacă vreţi să menţineţi relaţii stabile. În plus, nesiguranța vă poate crea și mult stres.



Carieră În mare parte, nu aveţi de ce să vă faceţi griji în ceea ce privește cariera. Vă simţiţi bine în pielea voastră, aveţi stabilitate și încredere la locul de muncă, așa că totul decurge perfect. În ciuda micilor răutăţi ale colegilor, vă descurcaţi de minune. E posibil chiar să vă mutaţi peste hotare cu munca.
Sănătate Influenţa astrală e cât se poate de pozitivă pentru sănătatea voastră. Tot ce aveţi de făcut e să vă menţineţi în formă maximă. Nu mâncaţi condimentat și nu luaţi suplimente alimentare, căci sunteţi predispuși la afecţiuni gastrice. Bani Nu ezitaţi să cereţi o mărire de salariu sau o primă, dacă e cazul. Astrele vă surâd, însă trebuie să fiţi precauţi la cheltuieli. Nu ar fi rău să economisiţi. Un cont în bancă dă mai multă încredere și nu strică nimănui. Dacă intenţionaţi să faceţi un împrumut la bancă sau să investiţi într-un bun mai scump, gândiţi-vă foarte bine înainte.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook