Zodiacul chinezesc – Cocosul 2015 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 12 septembrie 2015

Zodiacul chinezesc – Cocosul 2015

Zodiacul chinezesc – Cocosul 2015


Anii Cocosului: 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005;

Cocosul este o persoana foarte placuta, fericita si ii place foarte mult sa se implice in viata din jurul lui. Ii place foarte mult sa cerceteze si sa controleze toate lucrurile din jurul lui si pentru el sunt foarte multe sanse sa straluceasca pe scena politica. Este foarte atent cu familia si prietenii. Este o persoana foarte realista si ii plac foarte mult lucrurile palpabile, si nu fanteziile.Sunt cu picioarele pe pamant si le place foarte mult sa discute cazuri concrete. Nu sunt foarte interesati de aspectul lor exterior si cateodata pot parea usor demodati. Sunt foarte constiinciosi si sunt gata sa isi asume foarte multe responsabilitati.


Nu le plac oamenii lenesi si asteapta ca toata lumea sa fie la fel de entuziasmata ca el in momentul in care initiaza ceva. Au o fire foarte independenta si foarte rar sunt tentati sa ceara ajutorul celorlalti. Nu ii place sa se odihneasca si este dispus sa munceasca foarte mult, pana la epuizare. Sunt foarte sinceri si isi pun tot sufletul in treburile pe care le fac. Le place foarte mult sa stie tot ceea ce se intampla si sunt atenti in general la toate detaliile. In general este ultimul care se duce in pat, primul care se trezeste, si ultimul care se plange de greutatile vietii. Este in general foarte serios si cred ca odata ce au un loc de munca sunt gata sa munceasca pana la epuizare. Sunt foarte prietenosi si capabili de foarte multa generozitate, au o inima foarte buna si o constitutie puternica. Daca nu iti place sa muncesti, ar fi mai bine sa stai mai departe de aceasta persoana, pentru ca el accepta foarte greu acest lucru.
Dragoste Dacă aţi fi mai calmi și mai flexibili, toate ar fi bune și frumoase. Dar faceţi din ţânţar armăsar și riscaţi să stricaţi totul. Se întrevăd aventuri amoroase extraconjugale. Cei singuri se îndrăgostesc rapid, dar flacăra se stinge la fel de repede. Nu lăsaţi pe nimeni să intervină în relaţia voastră, căci riscaţi ca intrigile s-o distrugă. Sănătate Fiţi calmi! Agitaţia crește riscul tensiunii arteriale mari. Vă pierdeţi controlul prea ușor și vă puteţi îmbolnăvi. Dacă nu vă alimentaţi corespunzător, există risc de constipaţie. Fumătorii și consumatorii de alcool vor avea probleme cu tractul digestiv și cu respiraţia. Faceţi excerciţii de relaxare, evitaţi cafeaua și energizantele și beți ceaiuri calmante. Ascultaţi muzică lentă și mâncaţi iaurturi, seminţe și nuci. !
Bani Nervozitatea vă va orbi și veţi lua decizii necugetate în domeniul financiar. Evitaţi cu orice preţ jocurile de noroc și pariurile. Nu împrumutaţi bani de la nimeni și nimănui. Spre toamnă, începe să se întrezărească posibilitatea unor câștiguri mari, însă e bine să le puneţi la păstrare. Altfel, riscaţi să le pierdeţi. Carieră
Din fericire, la serviciu va fi cât de cât bine. Vă veţi consolida poziţia la locul de muncă și e posibil să vi se îndeplinească un vis mai vechi. Relaţiile cu colegii și cu partenerii vor decurge bine.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook