Zodiacul chinezesc – Cainele 2015 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 12 septembrie 2015

Zodiacul chinezesc – Cainele 2015

Zodiacul chinezesc – Cainele 2015


Anii Cainelui: 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006;

Persoana care s-a nascut in aceasta perioada este foarte oprimista si are o fire foarte jucausa. Pentru ei nu conteaza cat de mult sau de des cad, pentru ca continua sa spera si sa mearga mai departe.Este nevoie sa fii foarte rabdator si iubitor cu el si este necesar sa ii arati tot timpul faptul ca este o persoana importanta. Cainele este o persoana foarte nobila, prietenoasa, devotata si sincera pentru toate persoanele care se afla in preajma lui. Este in general o fire foarte deschisa si ii plac foarte mult jocurile. Avem foarte multe de invatat de la el in ceea ce priveste ambitia si tenacitatea. Este gata sa isi deschida tot timpul usa pentru toata lumea si este un prieten foarte devotat, oricat de mult ii gresesti.


El este unul dintre putinii care sunt in stare sa ierte foarte repede si sa gaseasca multe scuze pentru cei care ii gresesc. Are o fire foarte generoasa si calda si este foarte fericit in momentul in care aceaste lucruri sunt recunoscute de cei din jurul lui. Este o persoana foarte iubitoare, cu o inima enorma si o capacitate fantastica de a trece peste toate problemele. Isi daruieste dragostea neconditionat si este gata sa faca sacrificii uriase pentru prietenii lui. Ii place foarte mult sa traiasca si nu este foarte ingrijorat in ceea ce priveste banii, faima sau prestigiul. Singurul lucru care conteaza pentru el sunt oamenii si este capabil sa imprastie foarte multa dragoste in jurul lui. Este atat de sincer si de moral incat ii este imposibil sa minta sau sa pacaleasca.
Dragoste Veţi fi tentaţi să frângeţi inimi, casă vă simţiţi bine. Fiţi atenţi, căci riscaţi să rămâneţi singuri și îndu- reraţi. Mai bine încercaţi să reani-maţi relaţiile de cuplu și să alungaţi monotonia. Pentru cei singuri, vara și toamna vor fi de bun augur. Sănătate Stresul și oboseala vor dispărea, dacă vă veţi impune un regim de viaţă sănătos. Nu mâncaţi în exces, căci pot apărea boli digestive și de metabolism. E posibil să apară surescitarea nervoasă, așa ar trebui să vă odihniţi corespunzător.
Bani Există mari riscuri de probleme financiare. Totuși, e foarte posibil să reușiţi să obţineţi sumele necesare pentru a achiziţiona casa mult visată. Fiţi cât puteţi de cumpătaţi cu banii, ca să nu aveţi de suferit. Carieră Dacă pe alte planuri lucrurile nu vor sta mulţumitor pentru voi, în ceea ce privește viaţa profesională, sunteţi norocoși. Cu cât veţi studia mai mult, cu atât șansele de a ajunge pe culmile succesului sunt mai mari. Aveţi toate motivele să fiţi optimiști și să nu ezitaţi în a vă înscrie la cursuri de specializare sau în a accepta oferte noi de muncă. Orice vă propuneţi să faceţi la serviciu vă iese perfect și veţi fi încununaţi cu lauri. Totuși, e bine să nu vă destăinuiţi planurile nici celor mai apropiaţi colegi, căci e posibil să fiţi trădaţi. Fiţi precauţi și nu le lăsaţi șefilor nicio clipă impresia că aţi fi nepăsători sau ignoranţi la locul de muncă.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook