Compatibilitate Sobolan-Capra dupa zodiacul chinezesc ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

luni, 14 ianuarie 2013

Compatibilitate Sobolan-Capra dupa zodiacul chinezesc


Compatibilitate Sobolan-Capra

Relaţii generale

Şobolanul şi Capra ştiu să se distreze şi vor să aibă parte de un un nivel ridicat de trai. Le plac jocurile de noroc şi restaurantele. în general, le place să ducă împreună o viaţă socială activă. Pe termen scurt sau mediu, ei pot deveni buni prieteni dar, fiecare avînd trăsături de caracter iritante pentru celălalt, ulterior relaţia lor se va deteriora.
Dacă lucrează împreună, nu dau rezultate bune. Şobolanul este un oportunist fără seamăn, care arde, în permanenţă, de nerăbdare să intre în acţiune şi este hotărît să-şi folosească la maximum talentele cu care este înzestrat. El este un competitor prin excelenţă şi un mare ambiţios. Capra, în schimb, are nevoie de surse de inspiraţie şi de încurajările celor din jur. Deci, în comparaţie cu Şobolanul, ce acţionează din proprie iniţiativă, Capra trebuie să fie împinsă de la spate. Dacă este vorba de muncă, căile le sînt complet separate, şi, în consecinţă, ar fi de preferat să nu lucreze împreună.



In dragoste şi căsnicie

Şobolanul şi Capra se simt deseori atraşi unul de celălalt, prin firea lor prietenoasă şi sociabilă, la care se adaugă faptul că sînt pătimaşi. Atracţia sexuală dintre ei este foarte puternică.
Relaţia înfiripată este greu de întreţinut. Insă pe termen lung, ea nu are, în mod hotărît, nici o perspectivă. Pe măsură ce sentimentele intense pe care le nutresc, iniţial, unul pentru celălalt se domolesc, amîndoi încep să observe prăpastia-care îi separă.
Şobolanul este energic, muncitor, perseverent, pe cînd Capra îşi face treaba într-un ritm mult mai lejer. Pe de altă parte, Şobolanul este econom, iar Capra risipitoare. Şi nu numai atît. Şobolanul îşi exprimă punctele de vedere direct, fără menajamente, iar Capra, care este sensibilă, evită certurile şi pune la inimă orice critică venită din partea partenerului său. Şobolanul nu are timp de pierdut pentru o Capră cu suflet de artist care, cîteodată, mai este şi capricioasă. De aceea, îi întoarce spatele. Aşa cum îi întoarce şi Capra lui, considerîndu-1 pe Şobolan avar, băgăret şi excesiv de agitat.

Pereche nepotrivită; relaţii dificile

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook