Zodiacul chinezesc – Dragonul 2014 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 3 iunie 2014

Zodiacul chinezesc – Dragonul 2014

Zodiacul chinezesc – Dragonul 2014


Anii Dragonului:1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000;

Este foarte important sa intelegi ca este nevoie sa te duci tu catre el, pentru ca el nu va veni niciodata catre tine. Sunt niste persoane extraordinare, cu o foarte mare dorinta de invatare si sete de cunostere. Studiaza foarte mult si astfel reusesc sa acumuleze foarte multe cunostinte. Le place foarte mult sa calatoreasca si sunt tot timpul in caitarea de locuri exotice.In momentul in care pleaca intr-o calatorie sunt genul de persoane care sunt foarte atente sa afle cat mai mult de istoria si de cultura locurilor prin care trec, iar pentru asta in general isi planuiesc cu foarte multa atentie drumetia. Sunt niste persoane foarte mandre, care prefera foarte mult sa fie admirate si adorate.


In general au foarte multi prieteni si sunt foarte incantati in momentul in care este nevoie sa ii ajute. Sunt foarte magnetici si generosi, plin de succes si foarte dinamici. Sunt destul de perfectionisti, prefera locurile si lucrurile marete. Sunt dispusi sa acorde foarte mult timp propriei persoane si in general petrec destul de mult timp in fata oglinzii. Sunt foarte sentimentali si le plac foarte mult sarbatorile si aniversarile. Sunt foarte optimisti, extrovertiti si le place foarte mult sa particilpe la petreceri. Sunt incredibili de sensibili si intelegatori si sunt in stare sa lase totul in momentul in care un prieten are nevoie de ei. Sunt genul de copii care vin acasa in brate cu o pasare cu o aripioara rupta, foarte sensibili si iubitori cand vine vorba de animale. Sunt genul de persoane care nu vor sa raneasca pe nimeni si prietenii sunt foarte importanti pentru ei. Au din pacate cateodata tendinta sa fie foarte schimbatori si atunci ar putea sa cada in depresii.



Dragoste

Datorită conexiuni pe care o ai cu astrele în această perioadă, vei avea parte de tandreţe, stabilitate şi senzualitate în cuplu. Dacă eşti singură, stelele sunt şi mai influente! Zeiţa dragostei este de partea ta, ajutându-te să găseşti tot ce căutai la un partener.


Carieră Ai parte de noi oportunităţi în ceea ce priveşte viaţa ta profesională. Fie că începi proiecte noi, fie că le continui pe cele mai vechi, vei avea parte doar de succes! Bazează-te pe intuiţie pentru a face alegerile potrivite şi încearcă să rămâi la fel de pozitivă ca şi până acum.
Sănătate Prezenţa unor planete ar putea să îţi afecteze puţin sănătatea. Dar nu îţi face prea multe griji căci astrele sunt în general favorabile. Pur şi simplu, treci printr-o fază scurtă de nervozitate şi sensibilitate. Lucrurile se ameliorează pe parcurs. Evită, dacă este posibil expunerea prea mare la stres şi situaţii antrenante. Bani
Stelele nu sunt neapărat negative iar climatul financiar este oarecum stabil. Acordă totuşi mai multă atenţie bugetului pe care ai tendinţa să îl cheltui pe lucruri de care nu ai neapărat nevoie.

1 comments:

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook