Zodiacul chinezesc – Sarpele 2017 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 27 decembrie 2016

Zodiacul chinezesc – Sarpele 2017

Zodiacul chinezesc – Sarpele 2017


Anii Sarpelui: 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2002, 2013, 2014;

În horoscopul chinezesc al Şarpelui din 2017, graţie atracţiei reciproce a acestei zodii cu cea a Cocoşului, se întrevăd orientări favorabile în plan social, profesional şi financiar. Viaţa sentimentală din anul Cocoşului de Foc poate avea de suferit din cauza nestatorniciei sau evitării unui ataşament prea strâns în cuplu.

Conform filosofiei chinezeşti a celor cinci elemente, Şarpele aparţine grupei focului, iar Cocoşul celei a metalului. În plus, în 2017, cea de-a doua zodie stă sub semnul focului. Drept urmare, Cocoşul respectă Şarpele, ia aminte la dorinţele sale şi îl sprijină să şi le satisfacă. Cu toate astea, în anul chinezesc al Cocoşului de Foc, soarele tinde să îşi piardă din putere, aşa că Şarpelui îi poate fi diminuată pasiunea din dragoste.


Metalul care stă la baza atracţiei reciproce dintre Şarpe şi Cocoş îngăduie închegarea unor idile în decursul acestui an dar, uneori, nativii din cel dintâi semn zodiacal se pot simţi inconfortabil într-o relaţie de cuplu prea apropiată, pot avea senzaţia că sunt sub papucul partenerului ori că sunt îngrădiţi de acesta să se bucure de viaţă, să-şi ia zborul către năzuinţele şi idealurile lor.
Anul Chinezesc al Cocoşului de Foc este propice în dragoste mai cu seamă pentru bărbaţii născuţi în zodia Şarpelui, care au sporite şanse să întâlnească o femeie potrivită lor. Oricum, indiferent de gen, nativii implicaţi într-o legătură amoroasă par să şi-o învigoreze, nu atât printr-o fierbinte împărtăşire senzuală, cât prin regăsirea puctelor, intereselor comune cu partenerii lor. Dacă eşti căsătorit, este nevoie să fii mult mai grijuliu, mai răbdător cu tovarăşul tău de viaţă, să ţii seama într-un mai mare grad de aspiraţiile şi dorinţele sale.


Şarpele va fi însoţit de noroc în carieră. În caz că acestuia i se oferă o promovare sau un alt job, este necesar să estimeze cu realism dacă poate face faţă noii poziţii profesionale, dacă posedă energie şi motivare pentru aceasta.
Metalul Cocoşului reprezintă bani, bijuterii ori proprietăţi pentru Şarpe, oportunitatea de a-şi înălţa nivelul de trai, a-şi creşte prosperitatea. Cu toate acestea, pentru a profita la maximum de avantajele financiare din acest an, nativii din Şarpe trebuie să nu se culce pe lauri, să fie perseverenţi, constanţi în demersurile lor lucrative sau de afaceri.

Starea de sănătate este asociată cu focul sau metalul. Focul caracteristic Şarpelui poate fi potolit de relaţia acestui semn zodiacal cu cel al Cocoşului, generând eventual probleme legate de sistemul cardiovascular. Totodată, aerul nesănătos atribuit Cocoşului indică dezideratul de a veghea cu atenţie asupra unor afecţiuni ale sistemului respirator.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook