Zodiacul chinezesc – Tigrul 2020 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 2 mai 2020

Zodiacul chinezesc – Tigrul 2020

Zodiacul chinezesc – Tigrul 2020


E un an cam ciudat pentru tine, un an în decursul căruia nu știi cum să profiți de oportunități și de sprijinul care ți se oferă. Nu ești foarte inspirat în a-i evalua pe cei din jur și tinzi să vezi dușmani acolo unde, de fapt, ți se întinde o mână de ajutor. Ori poate ești prea orgolios pentru a accepta opiniile celorlalți, un ajutor financiar sau o vorbă de încurajare. Toate acestea ar putea izvorî, de fapt, dintr-un profund sentiment de nemulțumire interioară, din stresul acumulat la un loc de muncă unde nu te mai simți liber să te manifești, unde simți restricțiile conducerii, spre exemplu.

De aceea, ar fi bine ca sub ghidarea Șobolanului de Metal să acționezi cu mai mult curaj și să faci schimbările profesionale care se impun. În ceea ce privește banii, te avantajează proiectele și strategiile pe termen lung.

Dacă ești căsătorit, relația de cuplu poate traversa momente mai dificile anul acesta. Pentru a ajunge la o viziune comună cu perechea de viață este nevoie de comunicare deschisă, pe un ton prietenos, nu condescendent. În ceea ce îi privește pe Tigrii celibatari, anul acesta este mai favorabil pentru femeile aflate în căutarea iubirii, decât pentru bărbații născuți în anul Tigrului. Propriile izbucniri temperamentale pot strica mult în plan amoros și ar fi bine să încerci să devii mai conștient de propriile defecte înainte de a aspira la o relație romantică pe termen lung. Cei pe care îi întâlnești îți pot fi oglinzi utile.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook