Zodiacul chinezesc – Dragonul 2022 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

luni, 10 ianuarie 2022

Zodiacul chinezesc – Dragonul 2022

Zodiacul chinezesc – Dragonul 2022




Veștile bune: un an cu oportunități, presărat cu momente de fericire; vei avea noroc, de cele mai multe ori, dacă vei ști să gestionezi bine situațiile Se poate spune ca anul acesta, din perspectiva voastra, a nativilor acestei zodii, va fi un an in care ii veti ajuta pe cei din jur, un an ceva mai aglomerat, tocmai din acest motiv. Vor exista destul de multe activitati suplimentare, alaturi de cele deja existente si intrate in rutina. Trebuie sa acordati atentie, in acest an, sigurantei, pentru a evita accidentele. Temperamentul vulcanic ar putea sa va bage, uneori, in bucluc, asa ca putin autocontrol din acest punct de vedere nu ar strica. De asemenea, ar fi bine sa va impuneti rabdare, in orice veti face; aveti obiceiul sa va cam grabiti, vi se pare ca lucrurile sunt mai usoare decat in realitate, asa incat, este foarte posibil sa faceti aprecieri eronate asupra resurselor care trebuie implicate, lucru ce va poate cauza neplaceri.







Anul acesta va trebui sa incercati sa ajungeti la compromisuri in privinta convietuirii, in relatiile sentimentale pe care le veti dezvolta. Sansele de a gasi adevarata dragoste, in acest an, sunt moderate. Este drept, farmecul de care dispuneti va atrage multi pretendenti in preajma voastra. Cei singuri vor avea parte de multe incercari de relatie, insa sansele ca vreuna dintre acestea sa se transforme intr-o relatie serioasa sunt 50-50. Nu fortati lucrurile in nici un caz. Acest lucru s-ar putea dovedi dezastuos pe termen lung. O relatie durabila trebuie sa aiba o baza stabila, altfel sansele de succes sunt minime. Lunile martie, aprilie, septembrie si octombrie sunt cele mai propice pentru a va creste participarea in activitatile sociale. Anul acesta, pentru voi, va fi dominat de interesul pentru cariera. Numeroase oportunitati vor aparea in calea voastra. Job-ul pe care il aveti va va solicita foarte mult atentia. Daca veti putea face fata presiunilor, asteptarilor tot mai mari, atunci este posibil sa primiti o promovare in acest an. Totusi, daca cerintele sunt mult prea mult pentru puterile voastre, daca va simtiti depasiti de situatie, nu ezitati sa cereti ajutor. Cu siguranta se vor gasi persoane bine intentionate care sa va ajute sa va recapatati increderea in propriile forte. In ceea ce priveste castigurile banesti, nu vor exista castiguri substantiale si nici oportunitati deosebite pentru a mai obtine ceva suplimentar. Este posibil sa apara dipute in familie, din cauza aparitiei unor probleme financiare. Trebuie sa fiti intelepti si sa acceptati sa discutati si sa negociati cu rabdare in problemele financiare. Avand in vedere ca intreaga concentrare este indreptata catre problemele financiare si evolutia carierei, va va ramane putin timp pentru a va ingriji de propria persoana, de a face exercitii, de a va mentine in forma. Din cauza stresului, este posibil sa apara probleme la stomac, splina sa nu mai functioneze cu trebuie, iar muschii se atrofiaza din cauza lipsei de miscare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook