Zodiacul chinezesc Porc Mistreț – 2022 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

luni, 10 ianuarie 2022

Zodiacul chinezesc Porc Mistreț – 2022

Zodiacul chinezesc Porc Mistreț – 2022



Anii Porcului: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007;2019








Anul acesta nu este de foarte bun augur in viata sentimentala, insa cele cateva ocazii favorabile care va vor fi oferite de contextul astral, nu ar trebui lasate sa treaca fara a incerca sa le fructificati. Va trebui sa aveti rabdare, sa nu actionati pripit. Mai benefice vor fi, in aceasta perioada, evolutiile din plan profesional; veti avea success in gasirea unui loc de munca potrivit, in schimbarea locului de munca, in deschiderea unor afaceri care sa vi se potriveasca si gasirea unor parteneri de business cu care sa fiti compatibili. In a doua parte a anului, veti contabiliza o parte din castigurile pe care le veti obtine. Munca prea multa poate sa va denatureze starea de sanatate; trebuie sa aveti grija sa nu faceti excese care sa va pericliteze bunastarea.







Cei singuri trebuie sa se implice ceva mai mult in viata sociala, sa participe la cat mai multe evenimente, sa se faca remarcati si sa reuseasca, astfel sa-si gaseasca o partenera. Chiar daca Semnul Dragostei nu este foarte puternic in acest an, chiar daca sansele de a va intalni marea iubire sunt mici, ele exista, asa ca trebuie sa incercati toate variantele care vi se ofera. Atentie, lucrurile in domeniul vietii sentimentale se vor desfasura destul de lent, asa ca trebuie sa va inarmati cu multa rabdare si, mai ales, nu trebuie sa fortati evolutiile. Femeile singure sunt ceva mai norocoase in privinta intalnirii unui eventual partener, decat reprezentatii sexului « tare ». Vara este perioada cea mai favorabila a acestui an, pentru dezvoltarea relatiilor sentimentale. In ceea ce priveste cariera, acest an va fi destul de benefic pentru voi, nativii acestei zodii. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, este foarte posibil sa reusiti sa gasiti pozitia care vi se potriveste perfect. Daca sunteti implicati in vreun proiect, va va face placere sa desfasurati activitatile necesare pentru a-l duce la bun sfarsit. Chiar daca va fi nevoie sa lucrati ore suplimentare, avand in vedere ca va place ceea ce faceti, nimic nu vi se va parea o corvoada. Din fericire, eforturile depuse vor aduce si castiguri pe masura, ba chiar, uneori, peste asteptari, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere relational si al cunostintelor profesionale. Anul acesta energiile voastre se vor canaliza in directia carierei, in directia sporirii castigurilor financiare. Va fi un an cu multa munca, ce va solicita mult efort fizic si intelectual. Vor exista momente de presiune intensa, care, nu de putine ori, va vor lasa secatuiti de puteri. Trebuie sa fiti atenti la sanatatea sistemului digestiv (stresul provoca ulcer), dar si la cea a sistemului nervos.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook