Compatibilitate Iepure-Şarpe dupa zodiacul chinezesc ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

miercuri, 6 februarie 2013

Compatibilitate Iepure-Şarpe dupa zodiacul chinezesc


Compatibilitate Iepure-Şarpe

Relaţii generale

Destul de multe caracteristici comune au Iepurele şi Şarpele şi, în consecinţă, se înţeleg bine unul cu altul.
Amîndoi sînt liniştiţi şi înţelepţi. Sînt prietenoşi şi au gusturi elevate, pentru lucruri fine şi distracţii „nobile".
Sferele lor de interes coincid în mare măsură. Avînd în vedere şi plăcerea cu care leagă o conversaţie, este de aşteptat ca ei să petreacă o mulţime de ore fericite împreună, total captivaţi de discuţiile pe o mulţime de subiecte, pe care le abordează.
Totodată, există posibilitatea ca Iepurele şi Şarpele să formeze o reuşită echipă de lucru. Sînt amîndoi dotaţi cu un simţ economic dezvoltat, care îi ajută să găsească rezolvări favorabile pentru toate problemele financiare.
De asemenea, ambii au un adevărat talent în afaceri. Idei au, calităţi de asemenea, dar, avînd tendinţa să fie prea precauţi, înainte de a intra în acţiune, ei poartă discuţii interminabile. Oricum, cînd se hotărăsc să acţioneze în viteză mare, sînt o echipă de lucru formidabilă, menită succesului.



In dragoste şi căsnicie

Se întîmplă adesea ca Iepurele şi Şarpele să se simtă atraşi unul de altul. In dragoste şi căsnicie, ei îşi pot găsi fericirea. Amîndoi sînt blajini şi chibzuiţi, amîndoi prosperă atunci cînd în mediul în care îşi duc viaţa domneşte ordinea, securitatea şi stabilitatea.
Este posibil ca ambii să fie pasionaţi de arte şi literatură. De fapt, în general, ei au gusturi rafinate.
Pe deasupra, cuplul îşi va mobila casa cu mare plăcere, pentru a o face cît mai confortabilă, întrucît şi Iepurii, şi Şerpii adoră confortul. Ei vor petrece o mulţime de seri plăcute, relaxîndu-se în cuibuşorul lor, care va fi, cu siguranţă, perfect pus la punct.
Amîndoi sînt receptivi şi intuitivi, chiar cu calităţi extrasenzoriale, motiv pentru care se vor ajuta şi susţine foarte mult reciproc. Singura dificultate ce s-ar putea să apară este generată de atitudinea posesivă pe care o adoptă cîteodată Şarpele. El vrea să i se acorde loialitate totală. Or, Iepurele doreşte să se ocupe, uneori, de nişte probleme care nu întră şi în sfera de interes a Şarpelui. Pentru binele amîndurora, Şarpele va fi nevoit să-i permită Iepurelui să se bucure de o oarecare independenţă.

Pereche potrivită, prosperă

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook