Zodiacul chinezesc – Sarpele 2014 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 3 iunie 2014

Zodiacul chinezesc – Sarpele 2014

Zodiacul chinezesc – Sarpele 2014


Anii Sarpelui: 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001;

Indiferent cat de profund incerci sa fii, nu vei putea sa fii la fel de bun ca un Sarpe. Ei sunt ganditorii zodiacului si le place foarte mult sa aiba ocazia sa filozofeze. Insa fac acest lucru intr-un fel mai putin obisnuit, deoarece in general au parte de foarte multa intuitie. Au puteri extraordinare si cunostinte spirituale pe care doar foarte putini oameni le au.Cateodata par ca nu fac nimic, insa sub acest aspect, ei ascund de fapt adevarul ca ei gandesc tot timpul intr-un mod foarte profund. Serpii sunt foarte interesati de stiintele oculte si de spiritualitate. Viata lor zilnica este destul de obisnuita, insa personalitatea lor se schimba foarte mult in momentul in care li se cere parearea intr-o probleme spirituala. In general vorbesc foarte putin, insa stau tot timpul atenti si prefera sa asculte foarte mult.


Sunt foarte buni in momentul in care este nevoie sa lucreze in cercetare. In general par lenesi, insa adevarul este ca ei prefera foarte mult sa gandeasca, si actioneaza destul de lent. Se misca in general foarte incet, insa in momentul in care vad o solutie care ii intereseaza se misca foarte repede sa o prinda, la fel ca si animalul care le denumeste zodia. Problema lor este ca nu stiu intotdeauna foarte clar ceea ce vor si de aceea in anumite momente au tendinta sa reactioneze sub impulsul primului moment. Ei sunt capabili sa iti ofere un raspuns foarte bun in momentul in care ai anumite probleme. Sunt foarte curiosi si se preocupa mai mult de problemele spirituale decat de cele materiale. Sunt foarte morali si au niste reguli foarte stricte peste care trec foarte greu. Este foarte greu sa intri in adancurile sufletului si a gandirii lor si tot timpul lasa impresia ca au cate ceva de ascuns. Sunt destul de individualisti si nu fac foarte bine fata problemelor care el apar in cale.


Dragoste

Dacă te afli într-o relaţie, influenţele astrale se află într-o alternanţă de momente frumoase şi momente de tensiune. Cu toate acestea, vei avea parte de multă pasiune şi momente frumoase. Dacă eşti singură, un cocktail de planete va cauza o întâlnire importantă, dar ai grijă, căci s-ar putea să te confrunţi cu alegeri dificile.


Carieră Astrele sunt hotărâte să îţi îmbunătăţească situaţia profesională. Deşi nu va fi uşor, succesul îţi este garantat în această perioadă. Fii optimistă şi perseverentă şi vei reuşi să obţii rezultatele pe care ţi le-ai propus.
Sănătate Protejată de mai multe planete, nu pari a întâmpina nici un fel de problemă gravă. Deci, dacă te gândeşti să începi o nouă dietă sau un nou program de fitness, acesta este un moment oportun! Bani
Fii foarte atentă în ceea ce privesc finanţele. S-ar putea să ai parte de unele dezamăgiri la acest capitol, dar dacă eşti atentă şi previzibilă vei putea să eviţi orice problemă. Ţine cont de toate aspectele înainte să iei o decizie sau să faci o investiţie importantă!

1 comments:

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook