Zodiacul chinezesc – Boul 2019 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

miercuri, 2 ianuarie 2019

Zodiacul chinezesc – Boul 2019

Zodiacul chinezesc – Boul 2019


In Zodiacul Chinezesc oamenii nascuti sub semnul Bivolului sunt muncitori si persistenti in actiunile lor. Sunt increzatori si au tendinta de a imparti totul in 2 categorii – bun sau rau.Standardele inalte reprezinta un model pentru ei si ii vor judeca aspru pe cei ce nu vor avea aceleasi idealuri. Bivolii nu sunt foarte sociabili sau petrecareti, au tendinta sa fie tacuti la o petrecere. Desi la suprafata sunt calmi, Bivolii pot deveni plictisitori dar impulsivi cand sunt nervosi. Sunt capabili de adevarate scene de furie asa ca este mai bine sa nu ii enervezi.Sunt foarte buni observatori, au memorii remarcabile si sunt buni pentru a raporta celorlalti tot ceea ce se intampla in jurul lor. Intreaba un Bivol daca isi aminteste cine mai era la petrecere acum 8 luni de zile si iti va numi fiecare persoana in parte.






In ceea ce priveste profesia, Bivolii pot avea succes in arte, intr-o afacere de inchiriere sau de imobiliare datorita naturii sale creative.Din moment ce o persoana aflata sub acest semn este inteligenta si are o mana sigura, aceasta poate avea succes ca si chirurg.





Acasa, Bivolul este o persoana grozava. Persoanele aflate sub semnul Bivolului sunt incapatanate si dogmatice, sunt sigure in decizii si nu vor regreta nici macar una. De asemenea, sunt foarte apropiati de familie.Din pacate, Bivolii deseori considera ca cei apropiati nu ii inteleg. Cu toate acestea, sunt rabdatori si atenti ceea cei ii face sa fie niste prieteni extraordinari. Sunt foarte responsabili si loiali.Bivolii sunt rareori gelosi si mai degraba sunt constienti de drepturile pe care le au: drepturi cum ar fi fidelitatea sotului sau a sotiei. Asadar sunt foarte atasati de familie, conservativi si fideli.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook