Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2019 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

miercuri, 2 ianuarie 2019

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2019

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2019


Oamenii nascuti in Zodiacul Chinezesc sub semnul Sobolan sunt atat sarmanti cat si mai agresivi. Sunt expresivi si pot fi si foarte vorbareti uneori. Le plac petrecerile si petrec mult timp vorbind cu prietenii lor. Desi Sobolanul poate fi tacut uneori, este un lucru rar sa stea prea mult timp in tacere.Sobolanul are mai multe cunostinte decat prieteni in adevar asa ca ii stimeaza si ii pretuiesc pe cei apropiati. Odata ce ai devenit prietenul adevarat al nativului din Sobolan, acestia te vor trata ca pe un membru al familiei. Sobolanii sunt foarte calculati si prefera sa nu isi impartaseasca problemele cu cei din jur si desi pot fi chiar vorbareti uneori, nu vor avea incredere deplina in nimeni. Cateodata rautaciosi, cu viziuni limitate si fara sa iasa in evidenta, cea mai mare caracteristica a oamenilor aflati sub semnul Sobolanului este onestitatea.Cei nascuti in zodiacul chinezesc sub semnul Sobolan, pot transforma intotdeauna viata intr-un succes, atata timp cat reusesc sa isi impace vesnicile nemultumiri si insistenta lor de a trai pentru momentul prezent. Sobolanii sunt ageri la minte, acestia reusind sa realizeze in 24 de ore ceea ce majoritatea nu reusesc in cateva zile. Sunt increzatori si cu un instinct bun si prefera sa isi traiasca viata dupa propriile reguli si nu a celor din jur.





Nu va fi o munca usoara sa lucrezi cu o persoana aflata sub semnul Sobolanului.De ce? Simplu, pentru ca sunt 100% perfectionisti. Sunt foarte organizati si talentati si de aceea ar fi buni oameni de afaceri sau chiar politicieni.Din pacate, odata ce Sobolanul ajunge sa castige bani ii cheltuie imediat. Acesta poate fi un motiv pentru care Sobolanul este foarte atent atunci cand imprumuta bani altor persoane. Daca vei imprumuta vreodata bani de la o persoana aflata sub acest semn sa nu te mire dobanzile mari.In Zodiacul Chinezesc Sobolanul nu este romantic, dar este senzual si iubaret. La prima vedere acestia pot fi judecati gresit pentru ca sunt foarte protectivi insa efortul de ai cunoaste merita – intreaba pe oricine are ca amic(a), iubit(a), copil sau parinte o persoana aflata sub acest semn. Sunt foarte loiali si devotati familiei.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook