Zodiacul chinezesc – Cainele 2019 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

miercuri, 2 ianuarie 2019

Zodiacul chinezesc – Cainele 2019

Zodiacul chinezesc – Cainele 2019


In zodiacul chinezesc, cei nascuti sub semnul Caine sunt persoane oneste, fidele si sincere. Ei respecta traditia, pun pret pe onoare si se bucura sa ii ajute pe cei din jur. Cainii sunt foarte corecti si vor fi primii care se vor opune injustititei.Cainii nu sunt foarte buni cand vine vorba de socializare si nu sunt mereu centrul atentiei, dar sunt inteligenti, draguti si buni ascultatori. Loiali, fideli si onesti, au un simt profund al datoriei. Te poti baza pe ei si nu te vor dezamagi. Ca si bun ascultator, Cainele este foarte priceput in a pastra secretele altora. Pur si simplu nu ii place barfa. Este un companion agreabil cand este intr-o dispozitie buna, dar cand intervine panica poate deveni neplacut.







Cainii ii pot judeca pe ceilalti, pot fi defensivi si mofturosi daca nu le convine ceva, dar atata timp cat stii cum sa te comporti cu ei Cainii sunt cei mai buni si cei mai onorabili oameni din lume. Acestia iau toate lucrurile in serios si ii poti auzi plangandu-se deseori despre trafic, vreme etc. Pe masura ce imbatranesc cu atat mai putin vor lua in serios propriile critici.Poate fi un bun sef, preot, educator, critic sau doctor, dar oricare ar fi cariera sa va fi si un bun orator ale carui idealuri vor fi profunde si adesea originale.





Cei nascuti in zodia Caine au mereu o teama ca pot ramane fara bani si ca pot ajunge saraci.Aceasta frica nu se trage neaparat dintr-o necesitate a lor, ci din necesitatea familiei, necesitate de care lui ii este teama ca nuo va putea satisface.Intr-o relatie, Cainele este deseori cel care ofera, iar partenerul este cel care cere. Cand vine vorba de dragoste sunt onesti si sinceri si vor avea probleme toata viata lor – este chiar vina lor deoarece sau lasat prada instabilitatii emotionale si anxietatii. Sunt cu siguranta persoane foarte grijulii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook