Zodiacul chinezesc – Cocosul 2019 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

miercuri, 2 ianuarie 2019

Zodiacul chinezesc – Cocosul 2019

Zodiacul chinezesc – Cocosul 2019


In Zodiacul Chinezesc, oamenii nascuti sub semnul Cocosului sunt foarte buni observatori si in marea majoritate a timpului sunt corecti si precisi cu aceste observatii. Se poate spune ca acestia au un profund al saselea simt.Cocosii sunt sinceri, nu au trasaturi ascunse: nu sunt nici complicati nici profunzi, mai degraba sunt deschisi si directi. Cocosilor le place sa fie remarcati si admirati. S-ar putea sa se imbrace cam strident, dar in adancul lor sunt conservativi. Sunt persoane atractive si frumoase. De asemenea, sunt sociabile si le place atentia.Cocosii sunt gazde bune si adora sa intretina o atmosfera cat mai placuta.Cea mai mare virtute a caracterului unui Cocos este loialitatea: sunt prieteni foarte devotati. Isi respecta intotdeauna promisiunile si isi tin cuvantul.






Cocosii sunt persoane foarte active. Nu vei vedea foarte des un Cocos care sa stea relaxat in sufragerie fara sa faca ceva anume. Sunt, totodata, talentati si se pot realiza in diferite moduri.Toti oamenii nascuti in anul Cocosului sunt foarte atenti la infatisare. Pot parea a fi conservativi dar de fapt sunt obsedati de look-ul lor si pot petrecere ore in sir in fata unei oglinzi, fara ca macar sa clipeasca atunci cand vine vorba in a cheltui o suma mare de bani pe un tricou sau o rochie. Asta nu inseamna ca nu le pasa de banii cheltuiti, ba chiar le place sa compare preturile intre ele si chiar daca celalalt produs nu este cu mult mai ieftin, Cocosul va fi multumit de alegerea facuta.






Va vine sa credeti sau nu, nu este usor sa pacalesti un Cocos. Mintea lor este prudenta si sceptica. Avand aceste atribute de partea lor, Cocosii sunt excelenti in a rezolva probleme, sunt buni detectivi, doctori si psihiatri.Desi este precis, practic si descurcaret, Cocosului ii si place sa viseze si din aceasta cauza isi va dezamagi persoana iubita, deoarece realitatea nu se va potrivi niciodata cu visele ce vrea sa le impartaseasca cu cei iubiti, desi sunt sinceri cu privire la acele vise. Cand Cocosii iubesc sau admira pe cineva, ii vor aduce pana si luna de pe cer pentru a-i face fericiti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook