Zodiacul chinezesc – Maimuta 2019 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

miercuri, 2 ianuarie 2019

Zodiacul chinezesc – Maimuta 2019

Zodiacul chinezesc – Maimuta 2019


Maimuța este cel mai inteligent dintre toate animalele zodiacului chinezesc. Are o capacitate deosebită de a ieși din orice încurcătură cu fața curată, teafără și nevătămată, făcând apel la șiretenie, intrigi rafinate și feste abile.Maimuța se simte în largul său în public, la petreceri simandicoase. Este un personaj șarmant, surprinzător, capabil să întrețină atmosfera cu figurile pe care le face și cu poveștile sale nostime și irezistibile.Îi place să ironizeze totul și pe toți din jur, dar știe și să se auto-persifleze, cu o luciditate uimitoare. Pe scena vieții, Maimuța joacă rolul “pesimistului fericit”. Se adaptează rapid la orice situație, dând dovadă de multă abilitate.Dacă trebuie să dea piept cu un adversar puternic, Maimuța recurge la servilism și lingușeală, ca să-l ducă de nas. Este neîntrecută în arta manipulării și reușește cu ușurință să adoarmă suspiciunile celor din jur, jucând teatru cu multă naturalețe. Lacrimile de crocodil și minciunile nerușinate fac parte din arsenalul ei zilnic. Dacă este demascată, Maimuța are bunul simț de a-și recunoaște greșelile și, până la urmă, obține iertarea celorlalți.Maimuța este foarte jucăușă și nestatornică. Sare din creangă în creangă, de la o problemă la alta, cu o instabilitate copilărească. Nu stă locului și nu se poate dedica mult timp unei activități. La cel mai mic semn de plictiseală, se avântă spre alt copac. Dar în spatele maimuțărelilor sale se ascunde un înțelept.






Maimuța este ambițioasă, inventivă și energică. Este înstare să muncească pe mai multe fronturi în același timp, cu o rapiditate incredibilă. Se simte în elementul ei atunci când are mereu ceva nou de făcut, când se confruntă cu proiecte care îi pun puterile la încercare.Este foarte descurcăreață în afaceri și abilă în negocieri. Elanul ei este molipsitor și îi mobilizează pe cei din jur. Reușește destul de ușor în tot ceea ce face, dar tocmai acest succes facil devine o problemă: i se urcă la cap și devine arogantă și rea cu ceilalți.Maimuța ține la bani pentru că îi consideră o măsură a valorii sale. N-ai să vezi niciodată o Maimuța muncind pe gratis. Nici nu și-ar putea permite, pentru că e obișnuită să cheltuiască, să asigure familiei o viață confortabilă, chiar luxoasă. Îi place să le facă daruri somptuoase celor apropiați și deseori cumpără cadouri scumpe, nepractice, sub impulsul momentului.






Maimuța nu știe ce înseamnă a pune bani deoparte și e convinsă că nu îi va lipsi niciodată nimic. Ce-i drept, este și norocoasă.Maimuța nu suporta monotonia și are nevoie de pasiune, care îi înflăcărează imaginația.Își idealizează partenerul și nu suportă faptul că e și el un om, cu defecte și tabieturi, ca oricare altul. Dar nici singură nu poate trăi.Maimuța este o eternă adolescentă, visătoare și mare amatoare de jocuri sentimentale. Este o maestră a seducției și zdrobește inimi fără nicio remușcare. Pentru a reuși, face uz de armele sale preferate: veselia, fantezia și înșelăciunea.Dacă vrei să seduci o Maimuță, trebuie să o flatezi încontinuu, să-i faci mereu câte o surpriză, să râzi la glumele ei și să nu caști niciodată de plictiseală.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook