Zodiacul chinezesc – Dragonul 2020 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 2 mai 2020

Zodiacul chinezesc – Dragonul 2020

Zodiacul chinezesc – Dragonul 2020


Pentru tine, anul Șobolanului ar putea fi deosebit de prosper, banii vin spre tine din surse diferite și mult mai mulți decât ai fi preconizat. Acest lucru te poate ajuta în cazul în care afacerile nu ți-au mers prea bine în trecut sau dacă ai datorii. Și anul acesta e posibil să apară pierderi, dar ai cu ce să le acoperi, iar în final ieși pe plus. Tenacitatea ta financiară se combină foarte bine cu înțelepciunea Șobolanului de Metal conducându-te spre rezultate foarte bune în plan profesional și financiar.

Ai putea beneficia, de asemenea, de sprijinul unei persoane care se oferă să te crediteze sau pur și simplu să te scape de datorii. Prietenii te ajută în carieră, îți pot oferi proiecte noi sau îți deschid anumite uși. Dacă nu ești mulțumit cu ceea ce faci, ai putea avea o unică șansă de a-ți schimba locul de muncă. Profită de ea!

În plan sentimental, te avantajează o viață socială mai activă, eventual frecventarea altor cercuri decât până acum. Te pot atrage persoanele foarte diferite de tine și astfel se nasc relații intense, provocatoare, dar nu neapărat de lungă durată. Te bucuri însă de multă senzualitate și erotism, indiferent dacă ești căsătorit sau angajat în tot felul de aventuri pasagere.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook