Zodiacul chinezesc – Sarpele 2020 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 2 mai 2020

Zodiacul chinezesc – Sarpele 2020

Zodiacul chinezesc – Sarpele 2020


Anul acesta nu este foarte ușor pentru tine, oportunitățile profesionale, sentimentale, financiare nu sunt ușor de dibuit. De aceea, va trebui să depui eforturi considerabile pentru a reuși să te promovezi sau să ajungi în punctul în care să fii promovat. E bine să ții cont de faptul că, anul acesta, tot răul este spre bine și că anumite situații pe care le vei percepe ca fiind negative se vor dovedi benefice pe termen lung.

Conflictele cu șefii și/sau cu colegii ar putea fi frecvente sau pot să apară schimbări la locul de muncă, schimbări care să îți producă disconfort. Dar în acest context tensionat ar putea să apară și oportunități profesionale ieșite din comun. Este recomandat însă ca anul acesta să nu părăsești locul actual de muncă și nici să nu te lansezi în activități individuale. În plan financiar, este nevoie de cumpătare și de orientare spre plata datoriilor. Nu se recomandă să te împrumuți (suplimentar).

Viața sentimentală nu este neapărat spectaculoasă, dar Șobolanul de Metal aduce Șerpilor celibatari atracții bruște, iubiri la prima vedere. Femeile născute în anul Șarpelui îți doresc relații mai profunde și nu vor răspunde imediat avansurilor primite. Dacă ești căsătorit, anul acesta se pot ridica probleme legate de respectul reciproc, de încrederea reciprocă. Fii mai deschis cu perechea de viață!




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook