Zodiacul chinezesc – Boul 2022 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

luni, 10 ianuarie 2022

Zodiacul chinezesc – Boul 2022

Zodiacul chinezesc – Boul 2022




Din pacate, anul acesta nu va fi un an foarte bun pentru voi, nativii acestei zodii. Un an fara prea multe progrese, fara tinte clar stabilite si cu multa risipa de energie si resurse, ceea ce se poate lasa cu numeroase frustrari si o stare psihica intunecata, care nu va avea decat darul de a alunga din preajma voastra persoenele care nu vor accepta sa se incarce negativ. Veti petrece mult timp la locul de munca, veti fi mult mai preocupati de cariera, care poate pune o foarte mare presiune asupra voastra. Este important sa identificati corect pe cei care va sunt prieteni si pe cei care va sunt dusmani. Voi nu trebuie sa va asteptati la nimic extraordinar in acest an, insa va trebi sa faceti eforturile necesare pentru ca macar ceea ce trebuie sa faceti sa faceti bine.







Nu este o etapa foarte buna in viata voastra sentimentala. Nu vor lipsi oportunitatile de a intalni eventuali parteneri, veti avea posibilitatea de a lega relatii, insa ori nu veti fi pe faza, ori legatura nu va fi durabila. Nu va lasati coordonati de prieteni, manipulati, in cel mai rau caz. Unii, chiar daca sunt bine intentionati, poate ca nu va cunosc destul de bine pentru a se implica in acest aspect al vietii voastre si vor face mai mult rau decat bine. Cei care sunt deja implicati intr-o relatie sau cei casatoriti vor trebui sa faca ceva mai multe eforturi pentru a mentine mersul normal al acesteia. Nu veti avea parte de castiguri deosebite. Veti munci mult, insa rasplata baneasca se va lasa asteptata. Orice oportunitate trebuie folosita cu multa chibzuinta si intelepciune, iar banii, foarte bine dramuiti. In privinta carierei, veti consuma multa energie pentru a v-o pastra sau pentru a avansa. Vor fi oportunitati, insa si o presiune foarte mare. Trebuie sa incercati sa nu va puneti rau cu nimeni dintre colaboratori sau superiori, pentru a nu avea probleme la locul de munca. Stabilirea unor obiective clare in ceea ce priveste cariera va poate ajuta foarte mult. Veti fi foarte prinsi anul acesta in activitatile legate de propriile cariere, veti fi frustrati de castigurile banesti relativ scazute, asa ca nu veti fi intr-o dipozitie prea placuta. Cei singuri s-ar putea sa nu aiba timp sa-si faca o relatie, cei cu familie s-ar putea sa aiba timp prea putin pentru a-l petrece cu membrii acesteia. De aici tensiuni si stres, toate cu impact negativ asupra starii de sanatate. Trebuie sa fiti atenti, anul acesta, la sanatatea rinichilor si vezicii urinare, dar si a stomacului si intestinelor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook