Zodiacul chinezesc – Tigrul 2022 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

luni, 10 ianuarie 2022

Zodiacul chinezesc – Tigrul 2022

Zodiacul chinezesc – Tigrul 2022




Anul 2022, anul Tigrului de Apă începe în prima zi a lunii februarie și se încheie în data de 21 ianuarie 2023. Tigrul reprezintă respectul, forța și puterea de a conduce. Pe lângă toate cele de mai sus, zodia Tigrului înseamnă protecție și siguranță. Iar acest lucru este exact ceea ce ei oferă în viața de zi cu zi în special în relațiile amoroase. Astfel, anul 2022 le va aduce numeroase ocazii de a își arăta dragostea. Le sunt pregătite surprize de toate felurile și sigur vor avea parte de experiențe greu de uitat. Dacă vorbim despre nativii Tigru ce deja își împart viața și căminul cu cineva, se află într-o relație stabilă și de lungă durată sau sunt căsătoriți, anul 2022 poate aduce obstacole în viața lor de cuplu. Fie că este vorba de o decizie foarte importantă pe care trebuie să o ia împreună sau de un secret ce iese la iveală și stârnește discuții în contradictoriu, cuplurile ar trebui să se înarmeze cu multă răbdare și să își dea seama că dacă există încă sentimente foarte puternice pot trece peste orice împreună. Când vine vorba despre bani și despre partea financiară din viața nativilor, anul Tigrului pe Apă poate fi cu adevărat un an prosper și plin de reușite financiare. Banii se vor câștiga și se vor și investi cu mare grijă, însă nu fără compromisuri și mult efort. Pentru acești bani și aceste investiții nativii sunt nevoiți să muncească enorm. Însă, la ce trebuie să fie deosebit de atenți sunt sacrificiile și compromisurile la care ei trebuie să recurgă, deoarece pot câștiga pe o parte și pierde semnificativ pe alta.







Relationarea va fi extrem de importanta. Aveti grija sa mai fiti, din cand in cand, si modesti, intelegatori, mai putin posesivi si agresivi si atunci lucrurile vor merge ca pe roate. Este un an de bun augur pentru intemeierea unei relatii, a unei familii. Sunteti foarte prezenti in cercurile sociale, asa ca este imposibil sa nu gasiti pe cineva care sa fie pe placul vostru. Daca va veti indragosti, veti avea o relatie de dragoste extrem de romantica si incitanta. Cei deja casatoriti s-ar putea sa se gaseasca implicati intr-un eveniment deosebit in familie, un eveniment memorabil. S-ar putea sa fie nevoie sa mai si renuntati la anumite lucruri in favoarea familiei, a mentinerii relatiei de cuplu intr-o stare care sa va multumeasca. Grija mare la atitudinea si tonul adoptate fata de partener. Respectul reciproc si comunicarea bine pusa la punct va vor aduce multe beneficii. Veti avea parte de bani, insa si de o concurenta acerba in a-i obtine. Aceeasi concurenta isi va face simtita prezenta si in ceea ce priveste ascensiunea in cariera, asa ca trebuie sa va concentrati pe perfectionarea propriilor abilitati si cunostinte si sa fiti foarte siguri pe voi atunci cand va implicati, cand va asumati raspunderea pentru a face ceva. Este important sa fiti moderati in orice veti intreprinde, sa nu va lasati purtati de impulsivitate. Este bine sa dezvoltati relatii de buna colegialitate cu cei cu care sunteti in relatii profesionale, sa aveti o atitudine potrivita fata de sefii vostri. Altfel veti avea parte de complicatii pe care, cu siguranta, nu vi le doriti. Nu exista probleme de sanatate deosebite pentru voi anul acesta. Lucrurile se vor mentine aproximativ la fel ca si in anul trecut. Uneori va veti simti obositi, dupa o perioada de munca ceva mai aglomerata ca de obicei. Este bine sa va acordati si ragazul necesar pentru a va odihni atat cat trebuie pentru a va pastra in forma maxima. Trebuie sa acordati o atentie deosebita sanatatii intestinelor, stomacului, sistemului digestiv, in general.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook